© Noel de Vente 2015 Designed by Medior Computing

Wat wij voor u kunnen betekenen

“zo veel mensen, zo veel wensen”.


Geeft u binnenkort een feest (groot of klein) en wilt u de hapjes en drankjes laten verzorgen? Of heeft u een zakenlunch maar te weinig tijd om dit zelf voor te bereiden? Bent u op zoek naar een leuk idee voor bijvoorbeeld een vriendinnen dag/avond? Wat dacht u van een kook workshop? Onder het genot van een drankje samen met vriendinnen een 3 – gangenmenu maken en uiteraard daarna zelf op eten onder het toeziend oog van een chef kok. Of geniet u liever van een high tea, bij u thuis of op locatie?


Bij ons zijn er tal van mogelijkheden. U verzint, wij draaien! Het belangrijkste is dat er aan uw wensen voldaan wordt. Fine dining, culinair genieten kan op allerlei manieren. Heeft u een wens dan kom ik graag bij u langs om uw wensen met u te bespreken. Ik kan u tijdens dit persoonlijke gesprek meteen vertellen van de tal van mogelijkheden, uiteraard sluiten deze exact aan op uw wensen. Wanneer het duidelijk is wat u precies wilt maak ik een offerte voor u op zodat u alles nog eens op u gemak door kunt lezen. Uiteraard is ook deze offerte geheel vrijblijvend en kan deze altijd nog aangepast worden.

Om u een kleine impressie te geven van de tal van mogelijkheden hieronder een paar voorbeelden:


Catering:
- warm of koud buffet
- hapjes / drankjes
- klein gezelschap / grote groepen
- taart / petit – fours
- van te voren klaar gemaakt of ter plekke bereid
- met of zonder bediening


Workshops:
- bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes
- op locatie of bij u thuis
- bijvoorbeeld een 3 – gangenmenu, helemaal zelf maken en daarna lekker opeten.
- High tea


Freelance kok:
- voor bedrijven, restaurants, evenementen
- een chef kok bij u thuis (of op locatie)


Losse pakketten:
- kaasplankjes
- kaasmandje (leuk om cadeau te geven)


Verhuur van kookgerei:
- bbq
- shaving dishes
- borden / bestek

En dit zijn slechts een paar voorbeelden van de tal van mogelijkheden. Neem contact met ons op via het contactformulier, via het email adres of telefonisch voor een offerte op maat.


En dit zijn slechts een paar voorbeelden van de tal van mogelijkheden. Neem contact met ons op via het contactformulier, via het email adres of telefonisch voor een offerte op maat.

Of bekijk hier onze folder.NDV werkt alleen met de beste ingrediënten en wij hebben dan ook contracten met de beste leveranciers. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen ingrediënten te gebruiken.