© Noel de Vente 2015 Designed by Medior Computing

Even voorstellen ...

Mijn naam is Noel de Vente. Andere mensen verblijden met mijn kookkunsten is wat ik het liefste doe. Fine dining, culinair genieten is in mijn ogen vooral genieten van eten, in welke prijsklasse dan ook. Culinair genieten hoeft niet duur te zijn!


Bij mij kunt u terecht voor catering in welke vorm dan ook. Ik maak hapjes en/of hele gerechten die u bij mij op kunt halen of ik zorg er voor dat het bij u bezorgd wordt. Uiteraard is het ook mogelijk om uw hapjes te laten bedienen. Heeft u zelf hapjes/gerechten maar niet de benodigde kookgerei? Geen probleem! Ook hiervoor kunt u bij mij terecht.


Een lunch of diner tijdens een vergadering inclusief koffie/thee/frisdrank kan ik voor u verzorgen.


Geeft u een etentje en wilt u dit bij u thuis gereed laten maken door een chefkok? Ook dit is mogelijk. Ik kan de ingrediënten voor u regelen, maar dat mag u natuurlijk ook zelf doen!


Wilt u graag leren koken, of bent u op zoek naar een leuk idee voor een vriend(inn)endag/bedrijfsuitje/feestje, etc.? Laat mij dan een kookworkshop verzorgen.

Kinderfeestjes, high tea, babyshowers, verjaardagen, bbq, tuinfeest, vrijgezellenfeest, etc. etc. U verzint het, ik draai…


Graag nodig ik u bij mij uit of ik kom bij u langs om samen met u te bespreken wat de mogelijkheden zijn en nog belangrijker, wat uw wensen zijn. Dit persoonlijk gesprek is uiteraard vrijblijvend. Zodra ik al uw wensen in kaart heb gebracht en de verschillende mogelijkheden met u heb besproken, zal ik u een op maat gemaakte offerte aanbieden.